Geen dieet maar wel een gezonde levensstijl!

Ga samen met je coach naar een blijvend resultaat. Elk resultaat op vlak van gezond gewicht en algemene gezondheid bestaat uit 80% voeding en 20% beweging. In onze E-Fit Studio’s streven wij daarom elke dag naar de ideale combinatie van sport en gezonde voeding.

Iedereen is uniek en dat vraagt om een persoonlijke aanpak met een voedingsplan op maat. Wie ben jij, wat past bij jou, wat zijn jouw doelen en hoe wil je gemotiveerd worden? Samen gaan we aan de slag! Waarom uitstellen als je vandaag kan starten, vraag je gratis voedingsadvies gesprek aan.

Persoonlijke voedingsbegeleiding

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Daarnaast kijken we voor een eetpatroon dat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kan blijven volhouden. Het resultaat op lange termijn vinden we enorm belangrijk. Daarom sta je er bij ons niet alleen voor en bieden we persoonlijke begeleiding tijdens je traject. Je krijgt regelmatig een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden, samen met jou investeren we in een blijvend resultaat!

  • Makkelijke, lekkere en gezonde voeding
  • Voedingsplan op maat
  • Geen hongergevoel
  • Snelle en eenvoudige recepten
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gezonde levensstijl

Een greep uit ons assortiment

“Dit jaar was voor mij de maat vol, ik woog 103,4 kg. Ik voelde me altijd futloos, moe en had veel buikpijn. Veel geprobeerd om af te vallen. Toen startte ik met PS. Food & Lifestyle, gestart met een starterspakket en vond het top. Inmiddels weeg ik 82 kg en ben ik maar liefst 21,4 kg afgevallen. Ik heb weer veel energie en voel me zo ontzettend veel beter in mijn vel!”

M. SABBE

Ons voedingsassortiment: PS. Food & Lifestyle

Bij ons volg je geen dieet maar neem je een geheel nieuwe levensstijl aan. Afslanken zonder honger, want wist je dat je met PS. Food & Lifestyle zelfs 6 eetmomenten per dag hebt? Dat maakt het programma zo succesvol. Je kiest voor gezondere, voedzamere en koolhydraatarme maaltijden.

De producten zijn allemaal netjes per stuk voorverpakt en heel makkelijk te bereiden (als dat nodig is). En toch zijn deze producten gezond, voedzaam en lekker, omdat ze zeer laag zijn in koolhydraten en suiker en zeer hoog in eiwitten.

E-Food supplementen

Naast onze efficiënte en effectieve behandelmethodes, sport en voedingsprogramma’s, bieden we ook voedingssupplementen aan. Onze zorgvuldig geselecteerde voedingssupplementen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van je lichaam tijdens je transformatie. Of het nu gaat om het bevorderen van herstel na een workout, betere nachtrust, meer energie, boost van de vetverbranding of het aanvullen van essentiële voedingsstoffen? We hebben het allemaal in onze E-Fit Studio’s! Ervaar het zelf en ontdek hoe onze voedingssupplementen goede aanvulling kan zijn om je beste zelf te worden.

Afslankformule supplement

zorgt voor de perfecte ondersteuning bij het afslanken. Het stimuleert de spijsvertering, boost de vetverbranding, stilt de honger, verhoogt de energie en werkt ook ontgiftend.

Vetbinder supplement

of eetlustremmer, voorkomt overmatig eten en vermindert opname vetten. Het vermindert daarnaast ook nog eens de zin in zoet eten.

Slaap supplement

draagt bij tot een natuurlijke en kwalitatieve nachtrust. Val jij moeilijk in slaap? Word jij vaak wakker? Slaap jij onrustig? Of heb jij vaak stresserende dagen? Dan heb je dit nodig!

Magnesium & Vitamine B complex supplement

bestaat uit magnesium en Vitamine B complex, deze 2 werken perfect samen om je meer energie, een beter weerstand, een betere concentratie en minder stress te bezorgen.

Klaar om je sprong te wagen?

Boek nu je persoonlijk voedingsadvies gesprek.