Succesverhalen van tevreden E-Fitters

In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan 350 mannen en vrouwen begeleid naar een verantwoorde en gezonde levensstijl op gebied van beweging en voeding.

Benieuwd naar wie jou voor ging?

Succesverhalen voedingsbegeleiding

E-Fitter Nele in de kijker!

Samen zetten we de stap naar een koolhydraatarme levensstijl! Naar een gezond gewicht, dat blijft! Ons PS. Food & Lifestyle programma is een gezonde levensstijl zonder dieet, maar met lekkere en smakelijke gerechten. Onze E-Food voedingssupplementen kunnen een goede aanvulling zijn op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Wij staan klaar om je persoonlijk te begeleiden, waarom uitstellen als het nu kan?

“E-Fit is een leuke en gezonde manier van sporten. Ikzelf ben een pijnpatiënt, het is belangrijk dat ik me goed en fit kan voelen op een redelijk korte tijd. Dat is het grote voordeel van E-Fit, op 20 minuten kan je sporten. Ik kan niet veel langer sporten dan 20 minuten dus dat is ideaal. Vorig jaar heb ik lang moeten plat liggen voor mijn rug, en hierdoor ben ik veel kilo’s bijgekomen maar door E-Fit ben ik die kilo’s al terug kwijt. Ik voel mij hierdoor beter en in het algemeen veel fitter. De pijn is ook sterk verminderd.”