Programma’s > E-Shape

Fitter, slanker en gespierder in 2×20 minuten per week

We hebben verschillende programma’s die het mogelijk maken om een slanker, gespierder en sterker lichaam te bekomen, in slechts 20 minuten per sessie én dat zonder sporten. Ons toestel werkt met 2 verschillende technologieën, namelijk Elektromusculaire stimulatie (EMS) wat zorgt voor spier- en huidversteviging en infrarood zorgt voor het verhogen van je calorieverbranding, het versnellen van je stofwisseling en een het ontgiften van je lichaam. 

Ons Beauty & Slim toestel werkt aan jouw lichaam en aan je spieropbouw zonder enige inspanning. Terwijl jij ontspant, zijn jouw spieren hard aan het werk. Dit met jouw favoriete serie of boek erbij kan je genieten van me-time!

Voordelen van E-Shape

  • Huid- en spierversteviging
  • Snelle vetverbranding
  • Hogere calorieverbranding
  • Probleemzones verminderen in centimeters
  • Drastische afname van cellulitis
  • Reduceert het vetpercentage van je buik, lovehandles, rug, zitvlak, benen en armen

Voor mij is dit echt mijn 2-wekelijks uitkijkmoment, even relaxen en aan niets moeten denken, de rust zelf, zalig! Een echte aanrader voor een zalig relaxatiemoment die tegelijk ook voor mooie resultaten op de weegschaal zorgt!”

A. DESCHRYVER

Ontdek E-Fit!

Slank en strak zonder sporten

Boek je gratis E-Shape testsessie

Wat houdt een E-Shape behandeling in? Jij neemt rustig plaats op onze comfortabele zetel, het enige wat jij moet doen is ontspannen terwijl ons toestel het werk voor jou doet en de nodige impulsen naar jouw lichaam stuurt. Lijkt E-Shape iets voor jou?