Programma’s > E-Shape

ontdek het nieuwe, explosievere spinnen in slechts 2x 20 minuten per week

Beat your competiton met ons E-Cycling programma, tijdens de sessie krijg je een hogere calorieverbranding, een beter uithoudingsvermogen, meer kracht én een grotere explosiviteit. Tijdens de training genereer je meer dan 36.000 spiercontracties in slechts 20 minuten. 

Ons speciaal ontwikkelde E-Cycling bikeshort met 18 E-pads activeert doelgericht al onze 9 spierzones die je gebruikt in één pedaalslag. Hierdoor is een sessie 3 x intensiever én effectiever dan een standaard fietstraining van 60 minuten. Daarnaast worden de been-, buik- en rugspieren stevig getraind en worden rugklachten voorkomen. 

Voordelen van E-Cycling

  • Hoge calorieverbranding
  • Training van de core
  • Explosieve versnelling
  • Beter uithoudingsvermogen van je spieren
  • Algemene krachtontwikkeling in de benen

“De Mont Ventoux opfietsen stond op mijn bucket list, om hiervoor te trainen koos ik voor E-Cycling. En dit was ideaal als voorbereiding! Persoonlijke aanpak met aandacht voor de noden van de klant. Prijs/kwaliteitverhouding top!”

J. VANDEMANDELE

3 keer intensiever en effectiever dan een standaard 60 min. fietstraining

Boek je gratis E-Cycling testsessie

E-Cycling is de nieuwe vorm van spinning, met onze interactieve spinningsessies creëer je terug een extra uitdaging. Ideaal voor als je weinig tijd hebt maar toch een efficiënte en effectieve fietstraining kan gebruiken.

Geen zin om urenlang te fietsen maar toch fit te blijven? Een E-Cycling is een energieke 20 minuten fiets workout, voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht en fitheidsniveau. Dus ook voor jou! Interesse om E-Cycling gratis uit te proberen?